Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Liebster awards... κάλλιο αργά, παρά ποτέ..! και... ένα μυστικό! Χαίρετε και Χριστός Ανέστη!!! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου! 
Τον λόγο της πολύμηνης απουσίας μου, εκτός μιας έκτακτης για μένα ανάρτησης, την οποία μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να γράψω.. Λοιπόν..  Στην οικογένειά μας, θα προστεθεί σε τρεις μήνες και κάτι ένα νέο μέλος!! Μια μπεμπούλα, η μικρή μου πεταλουδίτσα! Γι΄αυτόν τον λόγο, μιας και ξέρετε πως μπορούν οι εγκυμοσύνες να μας απασχολήσουν, με τα συμπτώματά τους, τις ζαλάδες τους, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα τους κλπ.., επίσης και με το γεγονός ότι είναι το τρίτο μου παιδάκι και προηγούνται άλλα δύο που θέλουν την αγάπη και την στοργή μου, χάθηκα και ξαναχάθηκα! Και ο λόγος για τον οποίο δεν έκανα σχετική ανάρτηση για τα Liebster Awards που έλαβα, είναι αυτός! Οπότε, αν και τα έλαβα τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, αναρτώ αρκετααά καθυστερημένα.. Μη με πείτε αναξιόπιστη σας παρακαλώ! 
Ευχαριστώ την Ζωή από το http://mamamiapetounia.blogspot.gr/   , την Βάσω από το http://i-messy.blogspot.gr/ , και την Θάλεια και την Γεωργία από το http://thtzellou.blogspot.gr/. 
Είναι τιμή μου, που μού το προσφέρατε και σας ευχαριστώ γι΄αυτό. 
Το "Liebster Award" είναι ένα βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής: 
1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.  2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.  3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.  4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν. 
Ορίστε και οι δικές μου απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις του παιχνιδιού! 
 
1) Γιατί ξεκινήσατε το blog; 
  Από κάποια εσωτερική ανάγκη για επικοινωνία υποθέτω.. Σαν νέα μητέρα, ήθελα να βρω άλλες μητέρες και γυναίκες με ίδια ενδιαφέροντα ή σκέψεις.. Και μιας και το να μεγαλώνεις παιδιά, δεν είναι κάτι που μαθαίνεις απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο, το blogging είναι ένας τρόπος να παίρνω όλο και κάτι για την καλύτερη ανατροφή των παιδιών μου αλλά και ιδέες για την αξιοποίηση του προσωπικού και οικογενειακού χρόνου μας.

 
2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Αααα... χιλιάδες μικροπράγματα.. Στη φύση, στους ανθρώπους.. Πιο πολύ απ΄ όλα με ενθουσιάζει το να παρατηρώ..
Και όταν χαμογελώ ή σκέφτομαι μόνη κάτι, σημαίνει ότι πραγματικά με έχει ενθουσιάσει.


3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο; 
Σε μια υγιή επικοινωνία νομίζω ότι τα σχόλια μεταξύ των bloggers προωθούν την ευγενική αλληλομετάδοση γνώσεων και απόψεων, εν είναι λίγες οι φορές όμως που ο σεβασμός λείπει και τη θέση του παίρνουν μικρότητες.. 

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας; 
Για διάφορα, όπως διακόσμηση, προσωπικά στιγμιότυπα και απόψεις, μουσική, χειροτεχνίες.. δεν έχει βρει πάντως την απόλυτη ταυτότητά του ακόμα το blog μου.. Θέλω να πιστέυω βεβαίως ότι μπορεί να ενδιαφέρει τις μητέρες αλλά και τις γυναίκες κάθε ηλικίας..

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά; 
Καθότι πολύ νέα στο χώρο του blogging, και επιπλέον λόγω συχνών απουσιών από την.. blogογειτονιά, δεν νομίζω πως έχω δημιουργήσει ακόμα πολύ φιλικές σχέσεις με τα υπόλοιπα blogs, έτσι όπως εννοώ εγώ την λέξη φιλία στο νου μου. Ωστόσο, εκτιμώ βαθειά κάθε blog που παρακολουθώ, προσπαθώ να σχολιάζω όσο ο χρόνος μου μού το επιτρέπει τις αναρτήσεις των κοριτσιών που διαβάζω και ακόμα θεωρώ ότι χαίρω συμπάθειας και εγώ από κάποιες bloggers, πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν φιλικές σχέσεις μεταξύ μας και μακάρι και από κοντά, γιατί, δυστυχώς δεν έχω γνωρίσει καμία προσωπικά..

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;  Είναι μία ερώτηση που δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω! Όταν οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει! Μακάρι να είμαι ακόμα παρούσα, όποιο δρόμο και αν ακόλουθήσει το Fairy Wo-Mom!!!...
 
7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 
Το να προσπαθώ για όλα στη ζωή μου, το να είμαι εκεί για τους ανθρώπους μου και το σπιτικό μου..

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Πραγματικά ελάχιστο. Δυστυχώς.. Να κάτι που πρέπει να αποκτήσει πρόγραμμα!9) Πώς γεννιούνται τα post σας; 

Αυθόρμητα.


 10) Ευχές για τον αναγνώστη.
Εύχομαι αν όχι την εκπλήρωση των προσωπικών ονείρων του καθενός, τουλάχιστον την χαρά της προσπάθειας για αυτά που ο καθένας σας θέλει να επιτύχει. Αυτά και.. καλό καλοκαίρι, με την συμβολική και την κυριολεκτική σημασία της ευχής!
 

Τα blogs στα οποία απονέμω με τη σειρά μου το βραβείο είναι:
 
1Romantique Jardin
2.Make it pretty
3.Είναι Ιδέα!!!
4.to paiziko
5.my little cosy world
6.Kυριακή στο σπίτι
7.Αndromeda my galaxy
8.Art Decoration & Crafting
9.Decor Asylum
10.My home...My memories Και άλλα τόσα, όσα παρακολουθώ αξίζουν το βραβείο.. Επίσης, τα περισσότερα δεν έχουν την ανάγκη μου, για να γίνουν γνωστά, εφόσον ήδη είναι αξιόλογα και έχουν φανατικούς αναγνώστες! 

Τα ξαναλέμε,
Vera M.