Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Liebster awards... κάλλιο αργά, παρά ποτέ..! και... ένα μυστικό! Χαίρετε και Χριστός Ανέστη!!! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου! 
Τον λόγο της πολύμηνης απουσίας μου, εκτός μιας έκτακτης για μένα ανάρτησης, την οποία μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να γράψω.. Λοιπόν..  Στην οικογένειά μας, θα προστεθεί σε τρεις μήνες και κάτι ένα νέο μέλος!! Μια μπεμπούλα, η μικρή μου πεταλουδίτσα! Γι΄αυτόν τον λόγο, μιας και ξέρετε πως μπορούν οι εγκυμοσύνες να μας απασχολήσουν, με τα συμπτώματά τους, τις ζαλάδες τους, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα τους κλπ.., επίσης και με το γεγονός ότι είναι το τρίτο μου παιδάκι και προηγούνται άλλα δύο που θέλουν την αγάπη και την στοργή μου, χάθηκα και ξαναχάθηκα! Και ο λόγος για τον οποίο δεν έκανα σχετική ανάρτηση για τα Liebster Awards που έλαβα, είναι αυτός! Οπότε, αν και τα έλαβα τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, αναρτώ αρκετααά καθυστερημένα.. Μη με πείτε αναξιόπιστη σας παρακαλώ! 
Ευχαριστώ την Ζωή από το http://mamamiapetounia.blogspot.gr/   , την Βάσω από το http://i-messy.blogspot.gr/ , και την Θάλεια και την Γεωργία από το http://thtzellou.blogspot.gr/. 
Είναι τιμή μου, που μού το προσφέρατε και σας ευχαριστώ γι΄αυτό. 
Το "Liebster Award" είναι ένα βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής: 
1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.  2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.  3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.  4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν. 
Ορίστε και οι δικές μου απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις του παιχνιδιού! 
 
1) Γιατί ξεκινήσατε το blog; 
  Από κάποια εσωτερική ανάγκη για επικοινωνία υποθέτω.. Σαν νέα μητέρα, ήθελα να βρω άλλες μητέρες και γυναίκες με ίδια ενδιαφέροντα ή σκέψεις.. Και μιας και το να μεγαλώνεις παιδιά, δεν είναι κάτι που μαθαίνεις απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο, το blogging είναι ένας τρόπος να παίρνω όλο και κάτι για την καλύτερη ανατροφή των παιδιών μου αλλά και ιδέες για την αξιοποίηση του προσωπικού και οικογενειακού χρόνου μας.

 
2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Αααα... χιλιάδες μικροπράγματα.. Στη φύση, στους ανθρώπους.. Πιο πολύ απ΄ όλα με ενθουσιάζει το να παρατηρώ..
Και όταν χαμογελώ ή σκέφτομαι μόνη κάτι, σημαίνει ότι πραγματικά με έχει ενθουσιάσει.


3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο; 
Σε μια υγιή επικοινωνία νομίζω ότι τα σχόλια μεταξύ των bloggers προωθούν την ευγενική αλληλομετάδοση γνώσεων και απόψεων, εν είναι λίγες οι φορές όμως που ο σεβασμός λείπει και τη θέση του παίρνουν μικρότητες.. 

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας; 
Για διάφορα, όπως διακόσμηση, προσωπικά στιγμιότυπα και απόψεις, μουσική, χειροτεχνίες.. δεν έχει βρει πάντως την απόλυτη ταυτότητά του ακόμα το blog μου.. Θέλω να πιστέυω βεβαίως ότι μπορεί να ενδιαφέρει τις μητέρες αλλά και τις γυναίκες κάθε ηλικίας..

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά; 
Καθότι πολύ νέα στο χώρο του blogging, και επιπλέον λόγω συχνών απουσιών από την.. blogογειτονιά, δεν νομίζω πως έχω δημιουργήσει ακόμα πολύ φιλικές σχέσεις με τα υπόλοιπα blogs, έτσι όπως εννοώ εγώ την λέξη φιλία στο νου μου. Ωστόσο, εκτιμώ βαθειά κάθε blog που παρακολουθώ, προσπαθώ να σχολιάζω όσο ο χρόνος μου μού το επιτρέπει τις αναρτήσεις των κοριτσιών που διαβάζω και ακόμα θεωρώ ότι χαίρω συμπάθειας και εγώ από κάποιες bloggers, πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν φιλικές σχέσεις μεταξύ μας και μακάρι και από κοντά, γιατί, δυστυχώς δεν έχω γνωρίσει καμία προσωπικά..

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;  Είναι μία ερώτηση που δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω! Όταν οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει! Μακάρι να είμαι ακόμα παρούσα, όποιο δρόμο και αν ακόλουθήσει το Fairy Wo-Mom!!!...
 
7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 
Το να προσπαθώ για όλα στη ζωή μου, το να είμαι εκεί για τους ανθρώπους μου και το σπιτικό μου..

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Πραγματικά ελάχιστο. Δυστυχώς.. Να κάτι που πρέπει να αποκτήσει πρόγραμμα!9) Πώς γεννιούνται τα post σας; 

Αυθόρμητα.


 10) Ευχές για τον αναγνώστη.
Εύχομαι αν όχι την εκπλήρωση των προσωπικών ονείρων του καθενός, τουλάχιστον την χαρά της προσπάθειας για αυτά που ο καθένας σας θέλει να επιτύχει. Αυτά και.. καλό καλοκαίρι, με την συμβολική και την κυριολεκτική σημασία της ευχής!
 

Τα blogs στα οποία απονέμω με τη σειρά μου το βραβείο είναι:
 
1Romantique Jardin
2.Make it pretty
3.Είναι Ιδέα!!!
4.to paiziko
5.my little cosy world
6.Kυριακή στο σπίτι
7.Αndromeda my galaxy
8.Art Decoration & Crafting
9.Decor Asylum
10.My home...My memories Και άλλα τόσα, όσα παρακολουθώ αξίζουν το βραβείο.. Επίσης, τα περισσότερα δεν έχουν την ανάγκη μου, για να γίνουν γνωστά, εφόσον ήδη είναι αξιόλογα και έχουν φανατικούς αναγνώστες! 

Τα ξαναλέμε,
Vera M.
 


32 σχόλια:

 1. Σ ευχαριστώ πολύ!!!Ειδικά με τόσα blogs που βλέπω πώς παρακολουθείς,τιμή μου που προλαβαίνεις και διαβάζεις αναρτήσεις μου,πόσο μάλλον που με συμπεριέλαβες στη δεκάδα σου.Θα διαβάσω ξανά τους κανόνες κάποια στιγμή με ησυχία για να καταλάβω καλύτερα τί πρέπει να κάνω,γιατί μόλις είχα τελειώσει να γράφω κι ετοιμαζόμουν για ύπνο,οπότε καθώς καταλαβαίνεις ο μισός εγκέφαλος ήδη κοιμάται...Και πάλι ευχαριστώ! Αντώνια από το Παιζικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να σαι καλά Αντωνία! Καλόν ύπνο να έχεις και να σαι σίγουρη ότι το αξίζεις το βραβείο, κάνεις πολύ καλή δουλειά με το blog! Τα φιλιά μου!

   Διαγραφή
  2. Βρε κοριτσι εχω καθυστερησει με την προωθηση του βραβειου,γιατι δεν εχω 10 blog μικρα που να ξερω....επισης σε ποιες ερωτησεις θα απαντησω?στις ιδιες με εσενα?τις κανω copy?μετα ειδα για το μωρακι,με το καλο!!!!

   Διαγραφή
  3. Kαλησπέρα Αντωνία! Λοιπόν, ναι θα τις κάνεις αντιγραφή και επικόλληση και θα τις απαντήσεις με τον τρόπο που επιθυμείς, επίσης μικρά blogs είναι αυτά που έχουν από ένα μέλος ή έως και 299, δηλαδή εσύ προωθείς αυτά που παρακολουθείς με λιγότερους από 200-300 followers.. Δε ξέρω αν φάνηκα χρήσιμη σε κάτι, δεν χρειάζεται πάντως να αγχώνεσαι με αυτό, με την ησυχία σου! εγώ έκανα δύο μήνες! χαχα! Τα φιλιά μου!

   Διαγραφή
 2. Μπράβο για το βραβείο αλλά κυρίως μπράβο για τα ευχαριστα νέα. Με το καλό το μωράκι σας. Χαίρομαι που σε γνωρίζω λίγο καλύτερα με αφορμή αυτό το βραβείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία για τις ευχές σου! Να χαίρεσαι και εσύ την οικογένειά σου και το blogόσπιτό σου! Καλό σου βράδυ!!!

   Διαγραφή
 3. Ωωωωωωωω! Τι υπέροχο νέο είναι αυτό! Γεννητούρια στη γειτονιά μας!!!! Με το καλό κορίτσι μου να υποδεχθείτε το νέο μέλος στην οικογένεια σας. Πολλά φιλιά και ευχαριστώ τόσο πολύ για το βραβείο και την τιμή που μου έκανες! Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χριστίνα μου, τι να πω για το blog σου;! Γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ βαθειά και λατρεύω τα diy και τα crafts σου! Δε θα μπορούσε να λείπει ένα βραβείο για σένα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδιά σου και τον άντρα σου, ό τι επιθυμείς! Φιλιά!

   Διαγραφή
 4. Συγχαρητήρια και για το βραβείο και για το νέο μέλος της οικογένειας!!! Με το καλό Βέρα, χαιρόμαστε πολύ για σένα!!! Φιλιά!!!
  Μαρίνα - Όλγα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Με συγκινείτε που λέτυε ότι χαίρεστε για μένα, να κάτι θετικό και όμορφο που προκύπτει μέσω του blogging! ό τι επιθυμείτε και εσείς! Φιλιά!

   Διαγραφή
 5. καλη λευτερια κουκλα!!! με το καλο να δεχτειτε την πριγκιπισσα! οσο για το βραβειο...ποια καθυστερηση καλε? εγω ακομα χρωσταω ενα να απαντησω!!!!

  α! και συμφωνω απολυτα μαζι σου οσον αφορα την επικοινωνια των bloggers...ορθα τα εγραψες!!!

  φιλακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Ζήνα μου!! να σαι και συ καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Αφού χρωστάμε και άλλες, αναπτερώθηκε λίγο το ηθικό μου! Χαχα!
   Και σχετικά με την επικοινωνία των bloggers είναι ένα φαινόμενο που τώρα τελευταία έχω αρχίσει να παρατηρώ έντονα, και οφείλουμε να το περιορίσουμε και να το εξαλείψουμε, να μαστε ευγενικοί γιατί είμαστε Άνθρωποι.. Φιλιά πολλά!

   Διαγραφή
 6. Μια καινούργια μπέμπα στη παρέα!! Το καλύτερο νέο που άκουσα! Συχαρητήρια για το βραβείο σου! Ευτυχώς δεν είμαι μόνο εγώ που αργώ, χιχιχ. Φιλιά πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λίλια μου, μπεμπούλα ναι! Μετά το πολύ μπλε, πρέπει να αρχίσω να συνηθίσω και το ροζ! Να σαι καλά!! Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που αργώ! Φιλάκια!

   Διαγραφή
 7. ένα μεγάλο μπράβο για το βραβείο σου και καλοδεχούμενο και το νέο μέλος της οικογένεια σου...καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολος και με πολλές ευθύνες ο ρόλος της μητέρας,σου εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα και να χαίρεσαι την οικογένεια σου...Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά Βέρα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρία μου! Χρόνια πολλά και σε σένα και στην οικογένειά σου, τα καλύτερα εύχομαι και σε σένα!

   Διαγραφή
 8. Με το καλό να ερθει το μωρακι σας! Σε ευχαριστώ πολυ για το βραβείο! Είναι μεγάλη τιμή για εμένα καθώς κι εγώ είμαι νέα blogger! Πόλλα φιλια!
  Σωτηρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να σαι καλά Σωτηρία! Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Είσαι νέα blogger όπως και εγώ και κάνεις πολύ καλή δουλειά που αξίζει να βραβευτεί! Καλό βράδυ και πολλά φιλιά!

   Διαγραφή
 9. Βέρα μου, τι ευχάριστα νέα!!!!!!!
  Άργησες εσύ, άργησα και 'γω να σε επισκεφτώ, αλλά κάλλιο αργά...
  Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το νέο μέλος της οικογένειάς σας!!!!! Είναι από τα πιό ελπιδοφόρα νέα μέσα στην καθημερινότητα που ζούμε και σου εύχομαι με ένα πόνο γλυκιά μου!!!
  Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ και για το βραβείο που μου στέλνεις!!!! Θα προσπαθήσω να απαντήσω γρήγορα, γιατί είναι μια ευκαιρία κι αυτό να γνωριστούμε καλύτερα!!

  Φιλιά πολλά και τις καλύτερες ευχές μου για όλα όσα προσμένεις!!!
  Καλή σου μέρα!!!!! :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τις ευχές σου! Να χαίρεσαι και εσύ την οικογένειά σου και το σπιτικό σου! Εύχομαι και για σένα τα καλύτερα και ό τι επιθυμείς! περιμένουμε τις απαντήσεις σου! Φιλιά!

   Διαγραφή
 10. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησες Βέρα μου!!! Η σκέψη σου είναι πολύτιμη!
  Πραγματικά το blogging είναι πάνω από όλα επικοινωνία και μας κάνει να ανοιγόμαστε περισσότερο στον κόσμο. Αν έχουμε καλό να δώσουμε, μόνο καλό θα μας κάνει!

  Θα αυτοσχεδιάσω μέρα μου και θα ανταποδόσω!!! Καλή εβδομάδα και Χριστός Ανέστη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ΄αρχάς Χρόνια πολλά!Αχ Χριστίνα μου, σωστά τα λες, αλλά βλέπω ότι το καλό μέσα στην ψυχή του ανθρώπου αρχίζει και εξαντλείται το τελευταίο καιρό.. και αντί να μας ενώνουν οι δυσκολίες, μας κάνουν κακεντρεχείς, μας χωρίζουν, μας κάνουν απάνθρωπους.. Σε άλλη ανάρτηση αυτά... Η επικοινωνία είναι βάλσαμο και εξορκισμός της μοναξιάς.. Αν γίνεται υπό σωστές βάσεις.. Περιμένω τον.. αυτοσχεδιασμό! Την καλησπέρα μου!

   Διαγραφή
 11. Ωωω πολύ ευχάριστα νέα Βέρα! Με το καλό!!!
  Συγχαρητήρια για το βραβείο και σ' ευχαριστώ πολύ για την πάσα!
  Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου :*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ Δήμητρα για τις ευχές και τα καλά σου λόγια!
   Φιλιά και από εμένα, καλό μεσημέρι!

   Διαγραφή
 12. Τι χαρούμενα νέα είναι αυτά Βέρα μου! Με ένα πόνο που λένε! Φαντάζομαι ένα πανέμορφο ζωηρό σπίτι γεμάτος φωνούλες από 3 παιδάκια! Να είστε πάντα καλά! Σε υπερ-ευχαριστώ για το το βραβείο! Μεγάλη μου τιμή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατερίνα να σαι καλά για τις ευχές και εύχομαι να χεις χαρούμενες ψυχές για πάντα και συ στο σπιτικό σου! Φιλιά πολλά!

   Διαγραφή
 13. Συγχαρητήρια για το βραβείο Βέρα μου αλλά ακόμα μεγαλύτερα συγχαρητήρια για το νέο μέλος που φτάνει στην οικογένεια!!! Καλή Πρωτομαγιά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χριστίνα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Εύχομαι και σε σένα και στην οικογένειά σου τα καλύτερα! Καλό μήνα και σε σένα!

   Διαγραφή
 14. Αυτά είναι καταπληκτικά νέα Βέρα μου!!! Με το καλό να υποδεχτείτε την μπεμπούλα, να σας γεμίσει ευτυχία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!! Συγνώμη που καθυστέρησα τόσο να σε επισκεφτώ. Χαίρομαι που γνωριζόμαστε καλύτερα μέσω των βραβείων και σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα γιατί το αξίζεις! Φιλάκια πολλά, καλό μήνα και σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θάλεια μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να χαίρεσαι και εσύ την όμορφη Γεωργία! Σε ευχαριστώ που με τίμησες με το βραβείο σου! Καλό σας μήνα!!!

   Διαγραφή
 15. Σήμερα είδα πως μου έδωσες βραβείο!! Κάλιο αργά παρά ποτέ!! :))) Αλλά και εγώ τελευταία είμαι στο κόσμο μου..
  Χαίρομαι πάαααααραααα πολύ με τα νέα σας, με το καλό Βέρα μου!! Μήπως τελικά το fairy.. του τίτλου να ήταν προφητικό;; Να που έρχεται και μία νεράιδα να κλέψει την παράσταση!! :)))
  Πολλά πολλά φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ σήμερα είδα το σχόλιό σου Ελεάνα οπότε υπάρχουν και χειρότερα! Φαντάσου πόσο καιρό είχα να ασχολήθω! Ετσι όπως τα είπες! Ηρθε η νεράιδα και μας έχει πραγματικά κλέψει τα μυαλά! Να σαι καλά!

   Διαγραφή

Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!