Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Καλό μας μήνα!!
Καλό μήνα σε όλη την blogογειτονιά!!Καλό μήνα στις χαρούμενες παρέες που περιδιαβαίνω στα ιστολόγιά τους, στα απογευματινά εξομολογητικά καφεδάκια τους, και καλό μήνα σε όλων σας τις καρδιές που λαχταρούν την άνοιξη να τις γεμίσει αισιοδοξία, ζεστασιά και χαρά!
Αν και στεφάνι δεν φτιάξαμε φέτος, τον Μάη τον πιάσαμε οικογενειακώς πάντως, με βάζα γεμάτα αγριολούλουδα και με τα τρία μου αντράκια σε ρόλο...αγρότη, αφού φυτέψαμε ντοματούλες, κολοκυθάκια, πιπερίτσες και άλλα πολλά....
Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας της μητέρας, της μανούλας, της μαμάς! Τι όμορφη συγκυρία να γιορτάζει η μητέρα που δίνει ζωή, που φέρνει ζωή στον κόσμο, τον μήνα της άνοιξης!
Στις 11 του Μάη λοιπόν είναι η ευκαιρία  μας να χαρούμε τον πιο ευλογημένο ρόλο που μας δόθηκε ποτέ, την ίδια την  ΜΗΤΡΌΤΗΤΑ!Κάθε μέρα ως και τις 11 του μηνός ένα τραγουδάκι (στις αναρτήσεις με την ετικέτα Μουσική) θα σας περιμένει γλυκιές μανούλες όλου του κόσμου!
Θα τα ξαναπούμε,
φιλιά,
Βέρα.

Υ.Γ: Να ευχαριστήσω τα επόμενα πέντε μέλη του blog μου, την Eleana του My home My memories, την  fashion2dolls Κωνσταντίνα, την Εύα με το ενδιαφέρον blog της Jajala Majala  , την Μιράντα με τα  mirantaslittlegarden.blogspot.com και   και την Litsa, του Home is where your story begins... το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ένα φοβερό blog.
Σας ευχαριστώ όλες πολύ, για μένα έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζω πως κάποιος εκεί έξω έστω και μια φορά έχει διαβάσει τις αναρτήσεις μου. Αυτή είναι και η ουσία όλου του πράγματος άλλωστε, η αλληλεπίδραση... 

2 σχόλια:

Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!