Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

2 νέα μέλη!!!

Λοιπόν, αρχίζω να γιορτάζω καθημερινά, να παίρνω ιδέες από τα blog σας συνέχεια, ξεκινώ να συζητώ μαζί σας και χαίρομαι γιατί βλέπω πως η επικοινωνία επιτυγχάνεται παρ όλες τις δυσκολίες και την απόσταση, επιπροσθέτως τις ''παλαιότερες'' σας χαίρομαι γιατί βλέπω πως νιώθετε ήδη φίλες, κατά τη γνώμη μου, κάτι θετικό και σπουδαίο που έχει επιτύχει το κατά τα άλλα λίγο ριψοκίνδυνο μερικές φορές internet!
Και απλά σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την Christina Makri του  ArtDecorationCrafting καθώς και την Νίκη Γιαννουλίδου του  Άνθος Ομορφιάς, Υγείας και Nεότητας!
Christina, το γούστο σου είναι αριστοκρατικό, απέριττο, λιτό και διαχρονικό!
Νίκη, μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και ευτυχώς που υπάρχουν blog σαν τα δικά σου για να παίρνω ιδέες και από τη φύση!
Καλό βράδυ σε όλες!

2 σχόλια:

 1. Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Να 'ξερες πόσο συμφωνώ με αυτό που λες περί internet....
  Πραγματικά ένας από τους πολλούς λόγους που ξεκίνησα να γράφω είναι γιατί σε διάφορα blogs, με άπειρα μέλη και αναγνώστες, έβλεπα να γράφονται ανακρίβειες σχετικά με θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς. Και φυσικά αυτό ως επαγγελματία που κοιτά πρώτα τον άνθρωπο και μετά όλα τα άλλα, απλά με εξοργίζει!
  Θα σε παρακολουθώ γιατί βλέπω ότι έχεις πολύ ωραίες ιδέες για δωράκια!
  Καλή συνέχεια στη μέρα σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα Νίκη, τώρα είδα το σχόλιό σου!Δίκιο έχεις! Το internet είναι η πιο άμεση και ακατέργαστη πληροφόρηση του 21ου αι.! Πρέπει όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε να τις φιλτράρουμε και να τις διασταυρώνουμε, ειδικά σε θέματα υγείας ψυχολογίας φυσικής κατάστασης και παιδαγωγικής.... Να σαι καλά και εσύ για τα καλά σου λόγια!
  Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!