Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Σαν τα χιόνια!!!

Καλησπέρα σε όλη τη blogογειτονιά! ( για να χρησιμοποιήσω την αργκό του διαδικτύου!)
Κάνω την εμφάνισή μου ξανά μετά από έναν ολόκληρο (και λίγο ακόμα) μήνα.
Οι λόγοι; Λίγο το βροχερό σκηνικό και οι απανωτές ιώσεις όλης της οικογένειας, λίγο η μουδιασμένη διάθεση από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω μας στην Ελλάδα και στον κόσμο, λίγο που όταν η διάθεσή σου δεν είναι δημιουργική, δεν έχεις λόγο να μελαγχολείς κι άλλους, ή να στύψεις το μυαλό σου για κάποια έμπνευση, είτε γραπτή, είτε μουσική ή κάποια έμπνευση που έχει να κάνει με κατασκευές και χειροτεχνίες κλπ...
Όμως, ανελλιπώς κοιτούσα τα blog που με ενδιαφέρουν, έψαχνα ιδέες ανοιξιάτικες, πασχαλινές ,περιφερόμουν στο youtube για μουσικές, διάβαζα και άλλα τόσα..
Και να λοιπόν, που ο Μάρτης άρχισε να μας δείχνει το ανοιξιάτικο πρόσωπό του!!
Κατ' αρχάς -αν και πολύ αργά- ένα μεγάλο ''Χρόνια Πολλά''σε όλες τις γυναίκες για τη γιορτή της γυναίκας!!!Να είστε όλες καλά, γερές, δυνατές, να λαμποκοπάτε από ευτυχία, να έχετε επιτυχίες σε κάθε τομέα με τον οποίο ασχολείστε και να χαίρεστε τη κάθε στιγμή της ζωής!!! Για όλες τις γυναίκες λοιπόν στην κατηγορία "Μουσική", σάς αφιερώνω αγαπημένα μου τραγούδια!
Επίσης, βρισκόμαστε στην καρδιά της Σαρακοστής, όπου νόστιμες νηστίσιμες συνταγές έχουν την πρωτοκαθεδρία στο οικογενειακό τραπέζι, αλλά επιπλέον, ξεκινούν και οι προετοιμασίες για την ανοιξιάτικη και την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού.
Σήμερα, θα σας πω μια τέτοια νηστίσιμη συνταγή που μπορείτε να τη δείτε στη  κατηγορία "Συνταγές μαγειρικής", και θα επανέλθω αυτές τις μέρες με τις πρώτες απόπειρές μου σε πασχαλινές κατασκευές και άλλα ( δείξτε επιείκεια γιατί είμαι ''μαθήτρια'' σε αυτόν τον τομέα).
Καλό απόγευμα σε όλες και όλους!

Βέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!